Diskuse

Není gay jako gay...

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já myslím, aniž bych ovšem viděl do hlavy jednotlivým účastníkům pride-pochodu, že nejsou hrdí na svou homosexualitu, ale na svoji odvahu se k ní přihlásit. Přihlásit se k homosexualitě - na rozdíl od přihlášení se k heterosexualitě - je pořád ještě u nás důkaz odvahy a není to chlubení se ani propagace homo-life-stylu. U mnohých mohla být účast i normálním protestem proti homofobním výpadům Bátory, Hájka, Klause. A řekl bych, že to stejně pochopil i primátor doc. Svoboda, který nad pochodem převzal záštitu.

5 2
možnosti

V principu gay pride s vámi souhlasím, ale o co, že kdyby šli ve fracich a hrál jim k tomu Havelka, lidi by to přijali pozitivněji a zároveň by to lépe vystihlo jejich náturu i sympatičtější verzi obecné představy ;-)

5 0
možnosti

P50a37v57e53l 24K33u89l30a

24. 5. 2013 18:44

Mate muj obdiv a karmu

9 0
možnosti
Foto

Souhlas a karma R^

Vulgární předvádění svojí odchylky na veřejnost nepatří.

Jsem zvědavý, jak by se za pana Putnu postavila Karlova universita za první republiky v době T. G. Masaryka. A též, jak by se k tomu postavila tehdejší katolická církev.

10 4
možnosti
Foto

Jste rozumný člověk.R^

9 0
možnosti

Karma, Jiří! R^ Vzal jste mi vítr z plachet, chtěla jsem napsat něco podobného, protože mě vystoupení p.Putny nenadchlo přesně z těchto důvodů, které znám od svých 4% přátel. Nepochopila jsem, jak se může jinak soudný a vážený člověk přidat k té vyjuchané partičce, která se tváří jako bojovníci za lidská práva, ale v podstatě těm normálním kazí reputaci a komplikuje život. Bravo!

14 0
možnosti

Pane autore, nelze, než si přát, aby gayové měli názor jako Vy. R^

7 0
možnosti
Foto

R^.Karma. Na druhou stranu - díky těm, kteří jsou vidět a slyšet, stoupá počet těch, kteří o homosexualitě mluví otevřeně.

10 1
možnosti

Tu druhou stranu jste si mohla odpustit. je to nesmysl. Pan autor o tom napsal dost.

Karma autorovi, samozřejmě, váš příspěvek je nesmyslný.

4 6
možnosti
Foto

nemám, co bych dodal R^.

8 0
možnosti

Myslím, že homosexuální páry by měly mít právo nejen ke sňatkům, které budou po právní stránce rovnocenné se sňatky heterosexuálních párů, ale také právo adoptovat děti stejným způsobem. To že by homosexuálům mělo stačit osvojit dítě partnera považuji za nespravedlivé, kor když by si ten partner musel tímto způsobem nějak to dítě s někým udělat. Už to, že si nemohou pořídit dítě, které by bylo napůl jednoho a napůl druhého je strašné. To že si mají pořizovat dítě s někým cizím není o moc lepší. A dětské domovy jsou stále plné. Povolte homosexuálním párům adopce. Učiňte je skutečně rovnocennými a rovnoprávnými. Pak nebudou mít důvod pořádat žádné gay parády a happeningy.

6 6
možnosti

Zkuste si něco zjistit o adopci a "plných dětských domovech"... na adopci čekají manželské páry řadu let - dětí je nedostatek. protože ty v domovech buď nemohou být adoptovány kvůli nesouhlasu rodičů, nebo jsou nějak zdravotně postižené. Pokud by si homosexuální páry osvojovaly tyto děti, bylo by to fajn. Ale opravdu nevidím důvod k tomu, aby byly tyto páry při adopcích postaveny na roveň normální rodině a stalo se, že dítě by se dostalo ke dvěma tatínkům (dvěma maminkách) i v případě, kdy by mělo šanci vyrůstat v normální rodině.

6 2
možnosti