Nový rok a všechno zůstává stejné

Tak je to tady, už jsem zase zpět a zjišťuji, že vše je tak jak má být. Začal sice další rok, ale vše se veze ve starých kolejích. Byla tu možnost, že třeba vůbec " první přímá volba prezidenta " přinese nějaký rozruch a ono prdlajs. Kdo čekal, že by snad uspěl někdo jiný než pan kníže a jezevec z Vysočiny, byl asi zklamaný. 

I všechny televize pochopili, že tato událost je asi to jediné, co lidi zajímá počátkem roku. Ale co mě dostalo úplně zaručeně bylo hned po vyhlášení výsledků (ne hned, až druhý den), jak začaly všechny televize pořádat hon na možnou budoucí paní prezidentovou. Važení přátele, mě je úplně jedno kdo bude příští pan prezident, jelikož jsme vybírali z menších zel a už vůbec je mi jedno kdo bude příští paní prezindentová. Já vím, že většina z vás se ohradí, že jsem to mohl změnit, kdybych šel volit, ale já to změnit nemohl, jelikož nekandidoval nikdo, komu bych dal hlas. Prostě člověk který by měl podle mne být prezidentem nebyl na kandidátce. Možná se ptáte, kdo by to měl být. Osobně mě nikdo nenapadá... Chvíli jsem zvažoval France nebo Roithovou. Po několika debatách jsem zjistil, že pan Franc ví hodně o kultuře, ale to ostatní je mu nějak cizí a moc o tom neví. A u paní Zuzany mi přišlo, že je zase až moc pro EU. Je nám všem jasné, že jsme součástí Evropy, ale nemusíme zase být úplně happy ze všeho co si EU usmyslí, že  to jsou občas pěkné kraviny.

Takže koho bych chtěl za prezidenta já? Člověka, který je chytrý, ale tak akorát, má všeobecný přehled, je poctivý, politiku chápe jako službu společnosti a né jako korýtko, je považován u nás i v zahraničí. Že takový člověk u nás není?! Možná je, ale nebyl v prvním kole prezidentských volbách a proto jsem nikoho nevolil a volit nebudu.

Přeji hezký den a vůbec celý rok a doufám, že si vyberete prezidenta, na kterého budete hrdí.

Jiří Vlha

Autor: Jiří Vlha | středa 16.1.2013 16:30 | karma článku: 7,22 | přečteno: 587x
  • Další články autora

Jiří Vlha

Není gay jako gay...

24.5.2013 v 15:30 | Karma: 34,00

Jiří Vlha

Avast nebo Antabus

22.5.2013 v 13:15 | Karma: 12,07

Jiří Vlha

Štěstí je krásná věc...

21.5.2013 v 13:30 | Karma: 11,63

Jiří Vlha

Vodafone versus Mobil.CZ

20.5.2013 v 11:40 | Karma: 11,53