Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Vodafone versus Mobil.CZ

Tak jak už to bývá, nechá se člověk zlákat nabídkou, která se mu jeví spíše jako lepší a může ušetřit. To je i můj případ. Byl jsem dlouhodobým zákazníkem Vodafone, díky tomu, že i u něj byla i většina rodiny. Zvolil jsem si kdysi dávno tarif Nabito 119 a neřešil jsem cenu za volání. Byl pro mne totiž problém provolat i tuto částku.

Začátkem měsíce se kvůli vážné a těžké nemoci v rodině otočil můj život vzhůru nohama a člověk musel najednou více telefonovat, jelikož bylo potřeba zajistit chod rodiny a domlouvat se na dalších věcech. Najednou člověk pocítí, že volání 6,50 za minutu, nebude to pravé ořechové. Přispěl k tomu i fakt, že když jsme potřebovali změnit tarif na telefonu u nemocného člena rodiny, začaly neskutečné a neuvěřitelné problémy a zmatky, ze strany Vodafonu. Proto jsem se rozhodl, že využiji služeb jiného poskytovatele a vybral jsem si jiného operátora. Moje volba padla na Mobil.CZ. Zde je možnost jako u všech operátorů, převést číslo stávající na nového operátora. Rozhodli jsme se, že převedeme jen číslo nemocného, aby se nestresoval, že se mu nikdo nedovolá na nové číslo apd.... Kdo někdy měl doma člověka po mozkové příhodě, zjistí, že dotyčný se tak trochu vrací do dětských let. Po zakoupení simky od Mobil.CZ jsme v internetové samoobsluze aktivovali a vyřídili jsme si žádost o převod telefonního čísla. Dne 14.5.2013 jsme operátorovi Vodafone nadiktovali po telefonu číslo žádosti o převod, které nám přidělil operátor Mobil.CZ, toto číslo žádosti bylo vygenerováno samoobsluhou Mobilu CZ. Zavolali jsme operátora Vodafone (asi deset spojení s operátorem) a současně jsem jim nadiktoval i číslo žádosti převodu stávajícího telefonního čísla Vodafone a oznámili jim, že od nich odcházíme a žádáme, aby jedno ze stávajících čísel bylo převedeno na Mobil.CZ. A tak to začalo, zmatek nad zmatek, chápu, že žádná společnost nechce, aby od ní odcházeli její dlouholetí zákazníci, takže začalo nabízení a vnucování výhodnějších tarifů, proseb, ať vydržíme do konce měsíce, že Vodafone nabídne nové tarify atd... Ještě včera dopoledne (což byla ještě k tomu neděle), znovu volali z Vodafonu, aby se ujistili, která,že to vlastně čísla ruším a , které číslo si nechávám převést? Pokud vlastníte 3 ks SIM karet, je to pro operátora asi veliký hlavolam, co po něm vlastně chcete, co se mění a co zůstává!!! Naše rozhodnutí zvrátit a tímto zamezit převodu telefonního čísla k jinému operátorovi se jim nezdařilo, jelikož jsme byli již pevně přesvědčeni o změně operátora.

Ovšem dnes mi Vodafone oznámil, že žádný požadavek na změnu u sebe v systému nemá a vlastně se snažil ze mě udělat debila, hlavně, že u každého hovoru se ozve, že je hovor nahráván a je možno se přesvědčit, o těchto hovorech. Podívat se do této historie hovorů bude rozhodně větší problém, než provést požadované úkony a změny.

Takže milý Vodafone, chtěli jsme si nechat jedno číslo stále u Vás, aby ti co mají Vodafone na tom nebyli bití, ale s Vaším jednáním jsem se rozhodl pro definitivní odchod. Doufám, že převod proběhne tak jak má, podle zákona a už nikdy s Vámi nechci nic mít společného. lhát klientovi přímo do ucha, že jsem nežádal o žadný převod čísla se mi zdá podlé a nedůstojné jednání Vašich operátorů. Já když něco zvojtím, tak si  přiznám chybu, stane se, ale ne 100 chyb během jednoho týdne na třech simkách, to nedokázal ani registr vozidel u tří vozů, a všichni dobře víme , co to bylo za paskvil!!!!

S přáním pěkného dne Jiří Vlha

PS: u Mobil.CZ mám problém s dobitím kreditu přes kartu, tak snad to dájí brzy do pořádku, abych mohl mít konečně klid.

Autor: Jiří Vlha | pondělí 20.5.2013 11:40 | karma článku: 11,53 | přečteno: 659x
  • Další články autora

Jiří Vlha

To léto je superhorké a bude hůř...

Letní povídka pro Víkend MF DNES. Není to tak dávno co jsem byl na konci května nakrknutej, že to jaro a příjemné teploty nějak nepřicházejí a deprese z toho počasí se u mě dala krájet. Já jsem raději, když svítí slunce a může i hřát trochu víc, ale čeho je moc, toho je příliš. Při letošních parných dnech jsem přemýšlel, kdy byly taková tepla a myšlenkami jsem se pomalu a jistě vracel zpět, do doby, kdy jsem neřešil co bude až léto skončí... Bylo to jasně nalajnované, půjdu zase do školy.

8.8.2013 v 12:05 | Karma: 7,18 | Přečteno: 561x | Diskuse| Ostatní

Jiří Vlha

Není gay jako gay...

Dnes mne k napsaní blogu donutil blog pana Hermánka... Snaha autora o to, napsat něco o homosexualitě, když se dnes a denně propírá, ať už kvůli adopci, nebo panu Putnovi, je více než jasná. Akorát mi jak si není jasný formát, jakým je blog psaný. Pane Hermánek, není všechno černé a bílé, tak jak se o to snažíte vy ve vašem článku.

24.5.2013 v 15:30 | Karma: 34,00 | Přečteno: 1783x | Diskuse| Ostatní

Jiří Vlha

Avast nebo Antabus

Tak máme za sebou více jak polovinu května a já zjišťuji, že měsíc květen je velmi zábavný, ikdyž někdy to bylo spíše k pláči než k smíchu.

22.5.2013 v 13:15 | Karma: 12,07 | Přečteno: 581x | Diskuse| Ostatní

Jiří Vlha

Štěstí je krásná věc...

Slova této písně se mi vybaví vždy, když mám dojem, že se život nějak komplikuje. Poslední a to docela velká komplikace nastala na konci dubna, když k nám na návštěvu přišla cévní mozková příhoda, tzv. MRTVIČKA

21.5.2013 v 13:30 | Karma: 11,63 | Přečteno: 472x | Diskuse| Ostatní

Jiří Vlha

Bolení za krkem

Tak nám dnes prý zmizí kousek měsíce... My romantici se na to třeseme už teď. Večer bude příjemný, obloha jasná, ustoupí smog a mi budeme obracet zrak k zemskému souputníkovi.

25.4.2013 v 10:20 | Karma: 8,53 | Přečteno: 441x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

VIDEO: Strážníci v ulicích naháněli bagr, opilý řidič si jel pro cigarety

26. dubna 2024  15:42

Městská policie z Krupky na Teplicku zveřejnila video z netradičního zásahu svých strážníků. Ti...

Medaile z policistova hrobu nosil zloděj jako ozdobu klíčenky. Odhalila ho DNA

26. dubna 2024  15:36

Policie dopadla zloděje, který v říjnu roku 2022 v Ostravě-Vítkovicích ukradl dvě medaile z hrobu...

Danko dostal za nabouraný semafor pokutu a zákaz řízení. A šel zametat

26. dubna 2024,  aktualizováno  15:10

Předseda Slovenské národní strany (SNS) Andrej Danko oznámil, že dostal pokutu 900 eur (zhruba 22...

Policie navrhla obžalovat za podvod dva rusínské aktivisty s vazbami na Zemana

26. dubna 2024  15:05

Policie navrhla obžalovat dva proputinovské rusínské aktivisty Mychajla Ťaska a Vasyla Džuhana z...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1113x
Když Ti život nabídne citrón, řekni si ještě o sůl a tequilu

Seznam rubrik